Telefon
WhatsApp
TESK Başkanı Palandöken 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında konuştu
31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından iş dünyasının önde gelen kurumlarından TESK'ten bir mesajı geldi. TESK Başkanı Bendevi Palandöken seçimler hakkında görüşlerini ifade etti.
 

Ülke gündeminin neredeyse tamamını kapsayan 31 Mart Yerel Seçimleri artık geride bırakıldı. Yüzde 80'a yakın bir katılım oranının yakalandığı seçimlerde CHP yıllar sonra 1. parti olmayı başardı.

“BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ”

Seçimlerin tamamlanması ve resmi olarak açıklanmasa da yeni dönemde kimlerin belediye başkanı olduğunun belirlenmesi sonrasında temenni mesajları paylaşılmaya başlandı. O isimlerden TESK Başkanı Bendevi Palandöken sonuçların özellikle ekonomi alanında güzel gelişmeler yaşanmasına vesile olmasını istediğini işaret etti.

Palandöken “Bu fırsatı ülke olarak iyi değerlendirmeliyiz. Enflasyon sorunu başta olmak üzere esnafımızın içerisinde bulunduğu bütün problemlerin en kısa zamanda çözümlendiği iyi bir dönem olmasını bekliyoruz. Ekonomide atılacak çok adım ve yapılacak çok iş var” diyerek asıl gündemin artık ekonomi olması gerektiğini vurguladı.

 

“EKONOMİ EN KISA ZAMANDA RAYINA OTURTULMALI”

Sonuçların herkes için hayırlı olmasını dileyen ve sandık başına gidip oy kullanan vatandaşları tebrik eden TESK Başkanı Palandöken “Bu 4 yıllık süreç içerisinde esnafımızın çözüm beklediği tüm sorunlar çözülmeli ve ekonomide dengeler yeniden sağlanmalı. En önemlisi milli gelir ve ekonomi en kısa zamanda rayına oturtulmalı” dedi.

Toplumun her kesimden kurum ve kuruluşlar sonuçlara kendi sektörleri gözlerinden bakan mesajlarını yayınlıyor. İlerleyen günlerde yeni belediye başkanlarının şehirlerinde en bilinen sorunları çözmek için çalışmaya başlaması bekleniyor.

 

ohrs

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!